jetech-logo-black

JE-Tech OY on perustettu vuonna 2013. Sijaitsemme Itä-Suomen alueella, Savossa ja Pohjois-karjalassa. Toimitilamme sijaitsee Outokummussa.

Olemme koulutukseltamme automaatioasentajia ja olemme toimineet teollisuudessa kunnossapidon ja automaation parissa vuosikausia. Meillä molemmilla on sähköalan koulutus ja olemme TUKESin hyväksymiä sähkölaitekorjaajia. Meillä on voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Toimimme Ama-Prom FInlandin virallisina yhteistyökumppaneina Amada koneiden ja LKI laitteiden huolto-, korjaus-, asennus, yms töissä.

Lisäksi toimimme Avertas Robotiikkapalvelujen kanssa yhteistyössä Motoman robottien osalta.

Olemme erikoistuneet pienautomaatioon. Tunnemme myös Wago logiikat, joilla voi rakentaa tarvittaessa suuriakin järjestelmiä. Olemme toteuttaneet esim. olosuhdeautomaation kasvatusjärjestelmään. Ohjelmointikokemusta löytyy C, Perl, PHP, Python, VB ja IEC ladderista.

Omassa käytössämme on 3D-tulostin, piirilevyjyrsin, metallijyrsin, hitsauskone yms työkoneet. Prototyyppien osalta olemme omavaraisia valmistuksen suhteen. Yhteistyökumppaniemme kautta saamme myös raskaamman mekaniikan osia.

Tukenamme on myös monen eri alan ammattilaisen tukiverkosto, jonka kautta saamme tukea mahdollisiin ongelmatapauksiin.